Showing posts with label Tutorial. Show all posts

Adakah korang mahu menjana pendapatan secara sepenuh atau separuh masa? Adakah korang tertekan dengan perbelanjaan kehidupan korang? M...


Adakah korang mahu menjana pendapatan secara sepenuh atau separuh masa? Adakah korang tertekan dengan perbelanjaan kehidupan korang? Masih tercari-cari bagaimana mahu mecari wang lebih? Korang ada kereta dan boleh memandu secara hemah? Boleh bertutur dalam bahasa omputih dan pandai menggunakan applikasi pintar dengan Smartphone? Tahu selok belok jalan di Malaysia ni? Celik IT dan mempunyai modal sedikit? Sihat tubuh badan?

Zaman sekarang budaya menyimpan wang semakin berkurangan dikalangan masyarakat. Apa tidaknya dengan zaman internet yang sungguh canggih ...


Zaman sekarang budaya menyimpan wang semakin berkurangan dikalangan masyarakat. Apa tidaknya dengan zaman internet yang sungguh canggih sekarang ini banyak produk-produk baru yang keluar di pasaran yang menarik minat masyarakat untuk membeli. Salah satunya ialah Smart Phone.

Pistol kalau selalu digunakan tak service boleh berkarat nanti. Janganlah tahu nak menembak jer ..kena la bersihkan selepas guna..nanti ...

Pistol kalau selalu digunakan tak service boleh berkarat nanti. Janganlah tahu nak menembak jer ..kena la bersihkan selepas guna..nanti kalau dah berkarat boleh hilang kecekapannya. 

Nombor Pendaftaran Kenderaan Terkini Mana-mana nombor pendaftaran lain yang menerima tempahan adalah termasuk di bawah kategori ini ...


Mana-mana nombor pendaftaran lain yang menerima tempahan adalah termasuk di bawah kategori ini

Hari ini aku struggle buat facebook like popup untuk fanpage di blog. Popup ini bertujuan untuk menarik minat pengunjung blog untuk &q...



Hari ini aku struggle buat facebook like popup untuk fanpage di blog. Popup ini bertujuan untuk menarik minat pengunjung blog untuk "like" fanpage anda di facebook. Ini adalah versi yang terbaru aku update untuk kaki blog yang suka berbloging.

Cara untuk memasang Popup FB Fan Page.

1. Login ke Dashboard blog anda.

2. Click Layout

3. Click Add A Gadget. dan pilih HTML/Javascript

Pernahkah anda terfikir bagaimana anda untuk membuktikan jika anda tidak bersalah sekiranya mendapat saman trafik? Jika anda memandu ...


Pernahkah anda terfikir bagaimana anda untuk membuktikan jika anda tidak bersalah sekiranya mendapat saman trafik?
Jika anda memandu tidak melebihi 60km/j tetapi anda tetap di saman kerana melebihi had laju. So apa buktinya anda untuk membela diri ? Diorang ambil gambar jer.. betul ke anda memandu laju?

Di bawah ini adalah cadangan dari aku sendiri bagi membela nasib pemandu yang disaman dan sepatutnya kerajaan menggunakan sistem ini untuk mengelakkan kemalangan di seleuruh jalan setiap negeri bukannya AES atau speed trap atau saman ekor yang hanya tertumpu pada kawasan kemalangan.
Kemalangan boleh berlaku di mana-mana jua.


Cara Tingkatkan Trafic Pada Blog/Website anda Secara Percuma 100% Terbukti Berkesan  Salam kepada semua bloger sila join benda ni m...


Cara Tingkatkan Trafic Pada Blog/Website anda Secara Percuma 100% Terbukti Berkesan


 Salam kepada semua bloger sila join benda ni mmg trafic web/blog korang jadi gile2 bnyak wei
Join disini http://tinyurl.com/bpuc5zx

Apa itu torrent? Torrent adalah sejenis protokol untuk memindahkan fail. Untuk menggunakan protokol jenis torrent, anda hendakl...




Apa itu torrent?

Torrent adalah sejenis protokol untuk memindahkan fail. Untuk menggunakan protokol jenis torrent, anda hendaklah mempunyai perisian torrent.

1. . DAHI Gadis yang masih suci, dahinya licin. Bila selalu melakukan hubungan seksual, licinnya hilang, malah yang timbul ke...




1. . DAHI

Gadis yang masih suci, dahinya licin. Bila selalu melakukan hubungan seksual, licinnya hilang, malah yang timbul kedutan (garis2) yang kadangkala nampak kadangkala tidak ketika sedang bercakap. Kedutan kerana sudah tidak suci, tidak sama dengan kedutan wajah yang disebabkan faktor usia. Kedutan suci yang telah hilang, tidak begitu ketara dan tidak begitu nampak, kecuali ketika muka menunjukkan reaksi tertentu seperti sedang ketawa dan bercakap, manakala kedutan disebabkan faktor usia sentiasa nampak jelas dan kekal.