Seorang wanita melihat periginya sudah terlalu kering kerana sudah lama tidak digali dan ianya perlu digali bagi mengeluarkan air. Nam...

Isteri Orang Bergaun Hitam Dicekup Bersama Abang Tentera


Seorang wanita melihat periginya sudah terlalu kering kerana sudah lama tidak digali dan ianya perlu digali bagi mengeluarkan air. Namun tukang galinya yang mempunyai permit sah menggali telah lama menghilang diri dari kerjanya. Maka wanita tersebut cuba mendapatkan penggali yang baru tanpa permit yang sah kerana takut periginya akan menjadi perigi buta. Maka penggalian perigi yang tidak sah telah dibuat. Malangnya perbuatan penggalian tanpa permit secara telah diketahui orang lain.

P: "u makan barbie kan?"
L: "yer..barbie, katak, ular, siput semua i makan. i ganas u tgk tatoo i ni."
P: "wow i like! tp jangan kiss mulut i tau..harommmmmmm..haroooooomm!!!"
L: "yg bawah tu takpe ker?"
P: "bawah takpe tak masuk ikut mulut. masuk ikut mulut harooooomm!!"


Quote:
Jitra: Seorang wanita yang masih berstatus isteri orang dicekup berkhalwat dengan pasangannya yang juga seorang tentera bukan Islam berusia 22 tahun di sebuah bilik sewa di sebuah rumah kedai di Taman Mahsuri, di sini, awal pagi semalam.

Wanita berusia 32 tahun dari daerah ini mempunyai dua anak berusia lima dan tujuh tahun itu mendakwa digantung tak bertali suaminya sejak beberapa tahun lalu.

Difahamkan, dia dikatakan berkenalan dengan anggota tentera terbabit sejak setahun lalu selepas diperkenalkan rakan sebelum menjalinkan hubungan sulit.

Anggota tentera terbabit yang kini bertugas di kem di Kelantan datang ke negeri itu untuk menghabiskan cuti sempena Tahun Baru Cina dengan wanita itu.

Bagaimanapun, tindakan mereka melepaskan rindu dengan menyewa bilik di kawasan itu mengundang padah apabila dicekup berkhalwat pada jam 2.45 pagi pasukan anggota penguat kuasa Pejabat Agama Daerah Kubang Pasu (PADKP).


Sumber dari: Metro