AZMAN menunjukkan laporan polis yang dibuatnya. "Jantan dayus..Lelaki tak guna" Sifat suka menghina, tiada toleransi, panas ...

Pak Guard vs Bini Mat Yo, Tendang celah kelangkang

AZMAN menunjukkan laporan polis yang dibuatnya.
"Jantan dayus..Lelaki tak guna"

Sifat suka menghina, tiada toleransi, panas baran, kurang ajar dan tiada hormat pada orang tua, biadap, berlagak, cakap besar, sombong, bangga diri, tidak tahu malu,suka meninggi-ninggikan suara,pemarah yang ada pada seorang wanita adalah satu sifat yang aku benci dan menyampah.

Aku tak tahulah berapa ramai golongan seperti ini yang wujud dalam budaya melayu. Perangai macam nie selalunya ada pada mereka yang cetek dan kurang pengetahuan pada agama.

Nasib baik pak cik guard ini mengambil tindakan yang profesional dan disokong oleh majikannya untuk menangkis serangan guaman dari BINI MAT YO itu.

Quote:
Tendang celah kelangkang

Subang Jaya: “Saya sudah serahkan kes ini kepada polis dan atas nasihat peguam, saya tidak boleh buat apa-apa komen.” Itu kata Siti Aisya Adam, 24, isteri penyerang bola sepak kebangsaan Nor Shahrul Idlan Talaha, 27, atau lebih mesra dengan panggilan Mat Yo.

Beliau berkata demikian ketika dihubungi Harian Metro semalam untuk mendapat penjelasan berhubung klip video dia bertengkar dengan seorang pengawal keselamatan yang tersebar dengan meluas di Internet sejak malam kelmarin.

Difahamkan, adegan pertengkaran Siti Aisya dengan pengawal keselamatan Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah (LTAAS) Subang, di sini, berlaku di pekarangan lapangan terbang berkenaan pada 12 September lalu.

Sehingga jam 7 malam semalam, rakaman video berdurasi 55 saat itu ditonton hampir 100,000 pelayar Internet di laman YouTube, selain menjadi topik hangat di laman sosial facebook (FB), malah ada pihak yang turut membuat video parodi (meniru secara mengejek) isteri Mat Yo.

Ketika ditanya kepada Siti Aisya, sama ada dia memuat naik rakaman video pertengkaran itu ke Internet, dia enggan mengakui atau menafikannya.
Sumber dari: Metro

Kesian pak cik tu kena tendang celah kangkang. Siapa yang tendang agaknya? Bini Mat Yo kah yang tendang?

Walaupun Bini Mat Yo yang merakam adegan itu, rakaman CCTV disitu lagi banyak merata di pasang di Skypark tu. Jangan ingat senang-senang saja nak menindas dan memandang rendah pada orang.